October 2020

Vacature Productiemedewerker


Careers

Vacature Productiemedewerker

Ben je op zoek naar afwisselende baan waarin je een bijdrage kunt leveren aan een betere toekomst?

Wij zijn, per direct, op zoek naar een gemotiveerde productiemedewerker om ons Support Team in Ermelo te versterken.

Werken bij Protifarm
Bij Protifarm draait alles om innovatie, duurzaamheid en het voeden van de wereld zonder de aarde uit te putten (Feeding the world without consuming the earth!). Door het halen van functionele eiwitten uit insecten leveren we een bijdrage aan het eten van nu en van de toekomst. We hebben een team van 80+ zeer gemotiveerde professionals die zich inzetten om het verschil te maken bij het continue optimaliseren van onze processen.

Dagelijkse werkzaamheden

Voor ons Support Team zijn we op zoek naar een enthousiaste collega. Je werkt in een klein team dat het productieproces ondersteunt met diverse werkzaamheden. Hierbij kan gedacht worden aan het ondersteunen van de verwerking maar ook aan het voorbereiden en schoonmaken van materialen die tijdens de kweek gebruikt worden. Het Support Team werkt in een flexibele dagdienst met variabele werktijden tussen 8:00 uur tot 21:00 uur. Onze boerderij-fabriek-combinatie vraagt om een hands-on mentaliteit en een doorzettersmentaliteit.

We zijn op zoek naar een collega met onderstaande kwaliteiten

 Wat bieden wij:

Uitgebreide informatie over het bedrijf is te vinden op www.protifarm.com.

Wil jij deel uitmaken van een gamechanger in de voedingsindustrie heb je interesse in deze job of wil je meer weten, neem dan gerust contact op met Margje Calis (mcalis@protifarm.com)

 

  #productie  #werk  career