Careers

We have vacancies, let's meet!

Here at Protifarm, we are all about innovation, sustainability and feeding the world without consuming the earth!

We currently have a team of 80+ highly motivated professionals dedicated to making a difference. Working at Protifarm gives you the chance to explore your capabilities and grow with us in an exciting environment. You will make an important contribution to our mission: to effectively feed the world of today and tomorrow. We are always looking for talented new people to join our great international team.

See our current vacancies to check whether we are a match, and let’s meet!

Vacature Productiemedewerker

October 2020

Ben je op zoek naar afwisselende baan waarin je een bijdrage kunt leveren aan een betere toekomst? Voor ons Support Team zijn we op zoek naar een enthousiaste collega. Je werkt in een klein team dat het productieproces ondersteunt met diverse werkzaamheden. Onze boerderij-fabriek-combinatie vraagt om een hands-on mentaliteit en een doorzettersmentaliteit.

Continue reading

Vacature Operator

July 2020

Heb je passie voor het bedienen en optimaliseren van proceslijnen in een innovatieve food industrie en ben je op zoek naar een uitdagende baan waarin je een bijdrage kunt leveren aan een betere toekomst? Lees dan snel verder!

Continue reading

Vacature Technisch medewerker / Vacancy Maintenance Technician

July 2020

Lijkt het je leuk om in een klein team te werken en de voortgang van de productie te borgen door onderhoud, reparatie en modificatie en het verhelpen van storingen in de productielijnen? Dan zoeken wij jou!

Continue reading