July 2020

Vacature Operator

Ermelo

Careers

Heb je passie voor het bedienen en optimaliseren van proceslijnen in een innovatieve food industrie? Ben je op zoek naar een uitdagende baan waarin je een bijdrage kunt leveren aan een betere toekomst?

Wij zijn, per direct, op zoek naar een gemotiveerde (ervaren) Operators met technisch en operationeel inzicht om ons team in Ermelo te versterken.

Werken bij Protifarm
Bij Protifarm draait alles om innovatie, duurzaamheid, en om het voeden van de wereld zonder de aarde op te eten. (Feeding the world without consuming the earth!). Door het maken van een functioneel eiwit uit insecten leveren we een bijdrage aan het eten van nu en in de toekomst. We hebben een team van 80+ zeer gemotiveerde professionals die zich inzetten om het verschil te maken bij het continue optimaliseren van onze processen. Werken bij Protifarm geeft je de kans om je grenzen te verleggen en met ons mee te groeien in een spannende nieuwe industrie: Het kweken van insecten en het produceren van duurzame ingrediënten. Onze mensen nemen initiatieven, beslissingen en dragen bij aan impact!

Dagelijkse werkzaamheden

Voor onze Breeding-afdeling zijn we op zoek naar procesoperators met een praktische benadering en begrip van machines en besturingen. Als operator werk je in een klein team waar je gezamenlijk verantwoordelijk bent voor het bedienen, controleren en optimaliseren van diverse machines in de fabriek die een bijdrage leveren de geautomatiseerde insecten kweek. Tijdens het werken aan de productielijn los je storingen op, heb je oog voor de biologie, voor je regelmatig kwaliteitscontroles uit, zorg je voor een goede registratie. Onze boerderij-fabriek-combinatie draait volcontinue (in een 5-ploegendienst) en vraagt een hands-on mentaliteit. Als operators wordt je gevraagd mee te denken over het verbeteren van de installatie, en het ontwikkelen van mogelijke oplossingen in samenwerking met collega’s van R&D, onderhoud, en process engineers. Als operator werk je altijd veilig en volgens de voedselveiligheid normen.

Taken en verantwoordlijkheden

 Kennis & vaardigheden

 Persoonlijke vaardigheden

Wat bieden wij:

Uitgebreide informatie over het bedrijf is te vinden op www.protifarm.com.

Wil jij deel uitmaken van een game changer in de voedingsindustrie? Heb je interesse in deze job of wil je meer weten, neem dan gerust contact op met Margje Calis (mcalis@protifarm.com).

 

  career  operator  vacancy

 

 

Continue reading